Antena 3 CNN Actualitate Locale Comuna din România unde s-a deschis o nouă fabrică de panificație | Unitatea de producție face angajări: "Poţi aplica pe loc la posturile vacante"

Comuna din România unde s-a deschis o nouă fabrică de panificație | Unitatea de producție face angajări: "Poţi aplica pe loc la posturile vacante"

O noua fabrică de produse de panificație s-a deschis într-o comună din România. Compania, 100% românească, deține acum două unități de producție și face angajări.

Comuna din România unde s-a deschis o nouă fabrică de panificație | Unitatea de producție face angajări: "Poţi aplica pe loc la posturile vacante"
Sursa foto: Facebook/ Lidas
de Mia Lungu    |    10 Feb 2024   •   22:00

Unul dintre cei mai mari producători de panificație din România a deschis o a doua fabrică, în sudul țării.

Lidas, companie deţinută de românca Elena Anastase, a investit aproximativ 80 de milioane de euro într-o fabrică de pâine şi patiserie congelată, în județul Tulcea.

Compania a anunțat că face recrutări și a transmis oamenilor o invitație la un eveniment de angajări, desfășurat în weekendul 17-17 februarie.

La noua fabrică Lidas din satul Cataloi, în comuna Frecăței din Tulcea, cei care își doresc un loc de muncă pot ocupa unul dintre posturile vacante:

Personal calificat: operatori producţie, ambalare, igienizare linii producţie, agenţi de securitate şi

Personal necalificat: electricieni, mecanici, electromecanic, sudori, zugravi, inginier/tehnicieni în industria alimentară, manager vânzări, responsabil clienţi naţionali/internaţionali, asistent manager, responsabil achiziţii, responsabil instruire, responsabil it, responsabil logistică, contabil şi expert contabil.

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat și el noua fabrică și a avut numai cuvinte de laudă la adresa personalului.

"Cu o investiție totală de peste 80 de milioane de euro, fonduri europene și programe guvernamentale, Fabrica Lidas este unul dintre cei mai mari producători de panificație din România, reușind să facă față cu succes coloșilor din vestul Europei din industria alimentară.

Mi-a făcut o mare plăcere să vizitez astăzi această afacere 100% românească! Cu atât mai mult, atunci când am aflat că această echipă tânără și hotărâtă a reușit să-i determine pe mulți români plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă, alături de familiile lor.

Produs în România la fabrica Lidas este o poveste românească de succes care îmi confirmă încrederea că e nevoie de mai multe programe precum INVESTALIM, prin care guvernul susține înființarea și dezvoltarea companiilor care procesează materia primă românească.", a transmis Premierul Marcel Ciolacu, după ce a vizitat fabrica sâmbătă, 10 februarie.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close