Antena 3 CNN Actualitate Locale "L-am lăsat să iasă afară şi l-am luat mutilat" | Un copil a fost desfigurat în bătaie, într-un parc din București

"L-am lăsat să iasă afară şi l-am luat mutilat" | Un copil a fost desfigurat în bătaie, într-un parc din București

Un copil a fost bătut cu bestialitate de alţi doi băieţi, într-un parc din București. Victima este acum în spital, sub tratament cu analgezice puternice, fiind desfigurată. Mama copilului a povestit, la Antena 3 CNN, cum s-a întâmplat totul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Aug 2023   •   14:27

"Am lăsat copilul să iasă afară şi l-am luat mutilat. Stătea de vorbă cu un prieten şi s-a trezit din senin că este lovit, după care n-a mai văzut nimic în faţa ochilor.", a povestit mama băiatului. 

"A ameţit, a încercat să fugă, dar s-a împiedicat şi a căzut de mai multe ori. În tot acest timp a trecut pe lângă mai mulţi adulţi, dar s-au temut să-l ajute şi l-au respis. Într-un final, o femeie i-a sărit în ajutor. 

Era în centru oraşului unde este multă lume. Vreau să plătească cel care mi-a mutilat copilul, iar Poliţia să îşi facă treaba cât mai repede", a mai declarat aceasta.

Poliţişti spun că au primit o sesizare în acest caz şi că au identificat deja doi minori bănuţi de comiterea faptei. Conform poliţiştilor, înainte de incident a avut loc o discuţie în contradictoriu între copiii. 

Citeşte şi: Marcel Șerbuc a recunoscut crima și a povestit cum a ucis-o pe Ana Maria, fata de 12 ani găsită moartă într-o canapea dintr-un apartament, în București

Mama victimei spune că băiatul ei nu îl cunoștea pe agresor, dar i-a reţinut chipul şi îl poate identifica. 

×
Subiecte în articol: copil desfigurat parc București
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close