Antena 3 CNN Actualitate Locale Avocatul fraților Marin, declarații exclusive. Cei trei au depus o plângere penală împotriva bărbatului mort

Avocatul fraților Marin, declarații exclusive. Cei trei au depus o plângere penală împotriva bărbatului mort

Avocatul fraților Marin, suspecții în cazul crimei de la petrecerea din Padina, a declarat în exclusivitate, pentru Antena 3 CNN, că cei trei au depus o plângere penală pe numele bărbatului mort.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   14:30

Cei trei atacatori cu macete de la petrecerea vedetelor au depus plângere penală împotriva bărbatului mort. Anunțul a fost făcut de avocatul celor trei frați, chiar în ziua în care aceștia sunt scoși din arest și duși la spital pentru a li se recolta probele biologice.

Procurorii vor să afle dacă au consumat droguri în seara atacului. Totodată, cei trei vor fi supuși unei expertize psihiatrice.

"Am depus la Secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o plângere penală. Sunt din datele și informațiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz.

A existat un prim atac al victimei împotriva fraților Marin. A urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle și un atac direct împotriva unuia dintre frații Marin, urmat de acele lovituri de cuțit care au avut ca urmare moartea victimei", a declarat pentru Antena 3 CNN, avocatul fraților Marin.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close