Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini incredibile în Dej! O femeie a fost internată la Psihiatrie, după ce și-a terorizat vecinii de bloc

Imagini incredibile în Dej! O femeie a fost internată la Psihiatrie, după ce și-a terorizat vecinii de bloc

O femeie din Dej a ajuns la Spitalul de Psihiatrie, după ce şi-a terorizat vecinii de bloc. Ea a aruncat cu mai multe obiecte, inclusiv cuţite, de la ultimul etaj al imobilului în care locuia.

Imagini incredibile în Dej! O femeie a fost internată la Psihiatrie, după ce și-a terorizat vecinii de bloc
Sursa foto: Captura video
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2023   •   17:41

Locuitorii unui bloc din Dej au trecut prin clipe de groază, după ce o femeie a început să arunce cu mai multe obiecte, inclusiv cuțite, de la ultimul etaj al imobilului.

Oamenii au alertat imediat Poliția, însă femeia i-a amenințat chiar și pe polițiștii și pompierii care au venit să calmeze spiritele.

Imaginile surprinse de vecinii femeii arată cum aceasta aruncă de la fereastră diverse obiecte, care ar fi putut să producă răni grave.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar femeia a fost preluată de oamenii legii şi transportată la Spitalul de Psihiatrie, acolo unde va fi supusă unor investigaţii.

Citește și: Sute de enoriași, prezenți la sfințirea Bisericii Sfântul Gheorghe din Botoșani. Lăcașul este inclus pe lista monumentelor istorice din județ

×
Subiecte în articol: Dej bloc femeie psihiatrie
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close