Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire șocantă făcută de polițiștii din Covasna! Ce au găsit într-o geantă uitată în tren

Descoperire șocantă făcută de polițiștii din Covasna! Ce au găsit într-o geantă uitată în tren

Descoperire șocantă făcută de polițiștii din Covasna! Ce au găsit într-o geantă uitată în tren
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Mai 2017   •   13:02

Polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Covasna au descoperit, vineri dimineață, mai multe pliculețe cu substanțe susceptibile a fi droguri, într-o geantă uitată în tren.

„În dimineața zilei de vineri, polițiștii de la Biroul Transporturi Feroviare Covasna au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 21 de ani a uitat, într-un tren de persoane, o servietă cu un laptop. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au reușit să recupereze bunurile tânărului, însă au avut parte și de o surpriză — la verificarea conținutului genții, potrivit procedurilor, pe lângă laptop au fost descoperite și trei pliculețe cu substanțe susceptibile a fi droguri, respectiv marijuana', se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna.

Potrivit acestuia, cazul a fost preluat de către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, care a dispus ridicarea celor aproximativ 6 grame de substanțe susceptibile a fi droguri.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea DIICOT Covasna, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu, se mai menționează în comunicat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: geanta politisti droguri descoperit tren Covasna
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close