Antena 3 CNN Actualitate Locale Despăgubiri de 30.000 de lei pentru o profesoară din Cluj, după ce a fost umilită de doi elevi. Părinții, nevoiți să plătească suma

Despăgubiri de 30.000 de lei pentru o profesoară din Cluj, după ce a fost umilită de doi elevi. Părinții, nevoiți să plătească suma

O profesoară din Cluj-Napoca va primi despăgubiri de 30.000 de lei, după ce a fost batjocorită pe internet de doi elevi. După ani de procese, magistrații au decis ca părinții să plătească daunele.

Despăgubiri de 30.000 de lei pentru o profesoară din Cluj, după ce a fost umilită de doi elevi. Părinții, nevoiți să plătească suma
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   12:14

După ani întregi de procese, profesoara din Cluj-Napoca, insultată online de doi elevi, va primi despăgubiri în valoare de 30.000 de lei.

Totul s-a petrecut în 2019, când doi elevi, de 12 și 13 ani, au pus la cale un plan diabolic.

Unul dintre ei a modificat o fotografie a profesoarei, astfel încât aceasta să semene cu un animal, apoi a trimis-o în grupul de WhatsApp al clasei.

Ulterior, celălalt elev a făcut un cont pe Facebook cu numele profesoarei şi a distribuit imaginile modificate.

Citește și: Mâncarea de post, un lux pentru români. Scumpiri în lanț la alimente: "Prețurile sunt foarte mari"

După ce a aflat de fapta celor doi elevi, profesoara a decis să meargă în instanță și să ceară despăgubiri.

Femeia le-a spus judecătorilor că numele şi reputaţia i-au fost pătate, iar scandalul i-a afectat viaţa privată, demnitatea şi autoritatea profesională.

Vineri, magistrații Tribunalului Cluj au decis ca părinții celor doi elevi să-i plătească profesoarei despăgubiri în valoare de 30.000 de lei.

Părinţii elevilor susţin că totul a fost o glumă copilărească, însă sunt nevoiți acum să plătească daunele, potrivit observatornews.ro.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close