Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluiri șocante despre cei trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc

Dezvăluiri șocante despre cei trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc

Dezvăluiri șocante despre cei trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc
17 Mar 2017   •   13:05

Procurorii au oferit primele informații oficiale în cazul celor trei bebeluși găsiți decedați în podul unui bloc din Bistrița-Bârgăului, scrie bistriteanul.ro.

„În 9 martie 2017, o persoană de sex feminin dintr-un bloc din comuna Bistrița-Bârgăului, în timp ce făcea curățenie în podul blocului respectiv, împreună cu fiul său în vârstă de 12 ani, au găsit lângă o grindă de lemn două cadavre ale unor nou născuți aflate în stare avansată de descompunere, unul fiind învelit în mai multe articole de îmbrăcăminte, iar celălalt într-un sac de rafie, învelit de asemenea și în articole de îmbrăcăminte. Astfel, au fost sesizaţi lucrătorii de poliție care la rândul lor au sesizat procurorul criminalist. Prin urmare, în ziua următoare, pe 10 martie 2017 s-a efectuat o cercetare la fața locului în prezența procurorului criminalist, ocazie cu care s-a descoperit încă un cadavru al unui nou născut, aflat de asemenea, într-un sac, învelit în articole de îmbrăcăminte. Până în prezent s-au efectuat acte de cercetare penală, constând în cercetare la locul faptei, s-a alcătuit un cerc de persoane suspectate de a fi comis infracțiunile care formează obiectul dosarului și, de asemenea s-au dispus efectuarea a trei expertize medico-legale – o expertiză traumatologică pentru stabilirea cauzei decesului, dispusă la Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, o expertiză bio-criminalistică pentru stabilirea de ADN, dispusă la Institutul Național de Criminalistică și o expertiză antropologică pentru stabilirea vechimii cadavrelor și a vârstei celor decedați, expertiză dispusă la Institutul de Medicină Legală «Mina Minovici» din București. Procurorul criminalist va continua cercetările penale în funcție de rezultatele celor trei expertize dispuse în cauză”, a declarat, conform Bistrițeanul, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Angela Sângeorzan.

Citiți și: Descoperire macabră în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului. Scheletele a trei bebeluşi, găsite din întâmplare de o locatară

×
Subiecte în articol: bebelusi bloc
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close