Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi soţi din Breasta, judeţul Dolj, au fost găsiţi morţi în casă | Se ia în calcul ipoteza crimei

Doi soţi din Breasta, judeţul Dolj, au fost găsiţi morţi în casă | Se ia în calcul ipoteza crimei

Poliţia face anchetă, după ce doi soţi din Dolj au fost găsiţi morţi în propria casă. Anchetatorii iau în calcul o posibilă crimă, mai ales că pe cele două cadavre au găsit şi urme de violenţă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2024   •   16:09

O tânără în vârstă de 36 de ani şi soţul său, în vârstă de 60 de ani, au fost găsiţi morţi în propria locuinţă din comuna Bresta, judeţul Dolj.

Cadravele au fost descoperite de o rudă care venise în vizită. Speriată, aceasta a sunat de urgență la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de salvare, care în urma cercetărilor, au constatat decesul.

Nu există date exacte legate de ceea ce s-a întâmplat, de aceea există mai multe ipoteze pe care anchetatorii le iau în calcul, în acest moment, inclusiv varianta în care cineva ar fi venit și i-a omorât pe cei doi soți.

”La data de 07 martie a.c., în jurul orei 11.10, Inspectoratul de Poliței Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Breasta se află două persoane decedate. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta, fiind găsite cadavrele a două persoane, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 36 de ani, soț și soție. Având în vedere natura evenimentului, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis IPj Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

×
Subiecte în articol: cadavre sot si sotie Dolj
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close