Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din București s-a baricadat în casă alături de doi bebeluși, după ce şi-a dat iubita afară. Luptătorii de la Acţiuni Speciale au intervenit în forţă şi l-au imobilizat pe suspect

Un bărbat din București s-a baricadat în casă alături de doi bebeluși, după ce şi-a dat iubita afară. Luptătorii de la Acţiuni Speciale au intervenit în forţă şi l-au imobilizat pe suspect

Un bărbat a fost imobilizat după o intervenţie în forţă a unei echipe de asalt din cadrul Poliţiei, după ce și-a agresat iubita, pe care a dat-o afară din casă, și a rămas în locuință cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 4 luni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2024   •   08:17

"La data de 1 mai 2024, Poliția Capitalei - Secția 17 a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice, iar ulterior a fost alungată din imobilul în care locuiesc, situat în Sectorul 5. 

De asemenea, aceasta a precizat că în apartament se aflau cei doi copii ai lor, gemeni, în vârstă de 4 luni. 

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate, negociatori și o echipă de asalt din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

A fost inițiată procedura de negociere, însă bărbatul în cauză a refuzat dialogul.

Ulterior echipa de asalt a pătruns în forță în apartament, iar în urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fiind îndepărtați cei doi copii de orice pericol.

Minorii se află în siguranță și au fost preluați de către mama acestora.

În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul fiind condus la sediul Secției 17 Poliție, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun", se arată în comunicatul poliției.

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close