Antena 3 CNN Actualitate Locale "Dovadă de prostie cronică!" | Două femei s-au apucat să mănânce shaorma la teatru, în Cluj, dar reacția lui "Hamlet" a depășit orice așteptare

"Dovadă de prostie cronică!" | Două femei s-au apucat să mănânce shaorma la teatru, în Cluj, dar reacția lui "Hamlet" a depășit orice așteptare

Două shaorme au fost pe punctul de a pune capăt unei reprezentații "Hamlet" la Teatrul Național din Cluj-Napoca.

"Dovadă de prostie cronică!" | Două femei s-au apucat să mănânce shaorma la teatru, în Cluj, dar reacția lui "Hamlet" a depășit orice așteptare
Sursa foto: Facebook / Cristian Grosu
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Ian 2024   •   11:18

Întâmplarea este menționată de actorul Cristian Grosu (foto) pe contul său de pe o rețea de socializare, după cum relatează publicația Actual de Cluj.

"Pe când jucam Hamlet la Teatrul Național Cluj, două domnișoare (trecute) care stăteau în primul rând, chiar după începerea spectacolului, au început să mănânce șaorma (credeți-mă că nu e o glumă) cu de toate. Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală. Pentru că personajul meu intra printre spectatori, am reușit să le atrag atenția.

În orice caz, gestul lor, gestul de a mânca într-o sală de spectacole mi se pare de un extrem prost gust. Nu mai vorbesc despre ținută, telefon mobil, ș.a.m.d. Mi se pare mai mult decât corect să întrerupi un spectacol dacă spectatorii dau dovadă de prostie cronică", spune actorul în postarea menționată.

Grosu e angajat al Teatrului Național din Cluj din anul 2006, iar reprezentația sa cu "Hamlet" a avut premiera în septembrie 2012, conform sursei citate.

Presa locală și națională notează că gestul actorului român nu este unul singular.

Recent, actorul irlandez Andrew Scott a povestit un incident asemănător, petrecut în 2017.

El a dezvăluit că a întrerupt faimosul monolog al lui Hamlet atunci când a observat că un spectator și-a scos laptop-ul în timpul spectacolului și a început să trimită mail-uri.

"Când îl jucam pe Hamlet, un tip și-a scos laptopul în timp ce eu eram în mijlocul monologului 'A fi sau a nu fi'. Am făcut o pauză și (echipa de scenă) mi-a spus: 'Continuă'. Iar eu mi-am spus: 'Nici gând'. Iar tipul nu și-a dat seama, deși mă oprisem de multă vreme", a spus actorul.

Scott a adăugat că abia după ce femeia care îl însoțea pe individ i-a dat acestuia un ghiont, bărbatul și-a pus laptopul deoparte.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close