Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt Dragoş şi Ilie, cei doi adolescenţi arși de vii, după ce maşina lor a luat foc, în Galați. Erau veri, iar Ilie luase carnetul de trei luni

Ei sunt Dragoş şi Ilie, cei doi adolescenţi arși de vii, după ce maşina lor a luat foc, în Galați. Erau veri, iar Ilie luase carnetul de trei luni

Ei sunt Dragoş şi Ilie, cei doi tineri de 16 şi 19 ani, care au murit marţi dimineaţă într-un accident rutier urmat de un incendiu, pe DN24, în localitatea Berheci din Galați.

Ei sunt Dragoş şi Ilie, cei doi adolescenţi arși de vii, după ce maşina lor a luat foc, în Galați. Erau veri, iar Ilie luase carnetul de trei luni
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    30 Ian 2024   •   12:26

O maşină și un camion au luat foc, în urma accidentului produs pe DN24, în localitatea Berheci din județul Galați.

Incendiul apărut după accidentu rutier s-a extins la ambele maşini, iar un elicopter SMURS a fost trimis la fața locului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În autoturism se aflau două persoane care au fost găsite carbonizate, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Șoferul autoturismului, Ilie, avea 19 ani şi era începător. Celălalt tânăr care se afla cu el în maşină, Dragoş, avea 16 ani şi era vărul său.

Ilie, cel care se afla la volanul maşinii, luase permisul de conducere în octombrie 2023.

Conducătorul auto al camionului a fost transportat la spital în stare de șoc.

"În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi acroșat un parapet și apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani, și un pasager în vârstă de 16 ani, au decedat", se arată în comunicatul remis presei.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close