Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie puternică într-un bloc din Bacău: Trei răniți, 23 de locuințe afectate

Explozie puternică într-un bloc din Bacău: Trei răniți, 23 de locuințe afectate

Trei persoane au avut nevoie de intervenție medicală, din cauza arsurilor sau atacurilor de panică, iar alte 30 au fost evacuate, în urma unei explozii produse vineri într-un apartament din Bacău.

Explozie puternică într-un bloc din Bacău: Trei răniți, 23 de locuințe afectate
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / IGSU
de Roxana Mihăiescu    |    15 Dec 2023   •   13:28

Update 15:15 Reprezentanții ISU Bacău au anunțat că în urma exploziei s-a efectuat o expertiză a imobilului, pentru a se afla în ce măsură a fost afectată structura de rezistență a clădirii. Concluzia a fost că în urma exploziei, au fost afectate 23 de locuințe.

De asemenea, pentru siguranța locatarilor, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale și energie electrică. Servicile vor fi reluate după efectuarea reviziei, a precizat ISU Bacău.

Știrea inițială: În cursul zilei de astăzi, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Bacău, pe strada Stadionului, în urma producerii unei explozii într-un apartament.

Au fost trimise trei autospeciale de stingere, o descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă. De asemenea, la locul evenimentului s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că, în urma exploziei produse la nivelul apartamentului, au rezultat trei victime. Două dintre acestea prezentau arsuri, iar cea de-a treia victimă atac de panică.

Citește și: Explozie urmată de incendiu la un bloc din județul Timiș. Patru victime, printre care doi copii 

Acestea au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ, pentru a fi transportate la spital.

Două persoane au fost evacuate de pompieri, iar alte 30 s-au autoevacuat, notează Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: explozie Bacău bloc raniti
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close