Antena 3 CNN Actualitate Locale Sunați la 112 dacă o vedeți! Ana Maria este în scaun cu rotile și a dispărut după ce a ieșit într-un parc din Giurgiu

Sunați la 112 dacă o vedeți! Ana Maria este în scaun cu rotile și a dispărut după ce a ieșit într-un parc din Giurgiu

Ana Maria Ţigănilă este tânăra în vârstă de 22 de ani, din Giurgiu, aflată în scaun cu rotile care a fost dată dispărută de mama sa. Cei care au văzut-o sunt rugați să sune la 112.

Sunați la 112 dacă o vedeți! Ana Maria este în scaun cu rotile și a dispărut după ce a ieșit într-un parc din Giurgiu
Sursa foto: Poliția Română
de Ioana Mircea    |    14 Apr 2024   •   19:59

O mamă din municipiul Giurgiu a lansat un apel disperat către autorități, după ce fiica sa, Ţigănilă Ana Maria Valentina, în vârstă de 22 de ani și aflată în scaun cu rotile, a dispărut după ce a părăsit un parc din oraș și nu s-a mai întors acasă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, Poliția Municipiului Giurgiu a fost alertată cu privire la dispariție prin intermediul unui apel la numărul de urgență 112.

Tânăra dispărută este descrisă ca având o înălțime de 1,70 metri, aproximativ 60 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și un tatuaj posibil în zona cefei, în formă de fluture. În momentul dispariției, purta blugi negri, tricou cu mânecă scurtă și pulover de culoare neagră, pantofi sport și o eșarfă de culoare maro.

În timp ce anchetatorii lucrează pentru a găsi tânăra dispărută, publicul este rugat să ofere orice informație relevantă apelând Serviciul de Urgență 112 sau contactând cea mai apropiată unitate de Poliție.

×
Subiecte în articol: Giurgiu disparuta scaun cu rotile
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close