Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Suceava, luată cu forța de pe stradă și dusă la mănăstire, de către fostul concubin | Bărbatul a vrut să o dezlege de farmece

O femeie din Suceava, luată cu forța de pe stradă și dusă la mănăstire, de către fostul concubin | Bărbatul a vrut să o dezlege de farmece

O femeie din Suceava a fost luată cu forța de pe stradă și dusă la mănăstire, de către fostul concubin, pentru ca un preot să îi citească o dezlegare de farmece și să îi spovedească pe amândoi.

O femeie din Suceava, luată cu forța de pe stradă și dusă la mănăstire, de către fostul concubin | Bărbatul a vrut să o dezlege de farmece
Sursa foto: Pexels/Karolina Grabowska
de Roxana Mihăiescu    |    26 Apr 2024   •   21:00

Pe data de 11 aprilie 2024, Judecătoria Fălticeni l-a condamnat la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate în mod ilegal pe un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Condamnarea acesteia vine după ce, în data de 7 mai 2021, bărbatul a forțat-o pe fosta parteneră să urce în mașina lui și, ajutat de fiul său, a dus-o la o mănăstire din satul Slătioara, județul Suceava.

La audieri, acesta a mărturisit că a recurs la acest gest pentru ca un preot să-i citească femeii dezlegarea de farmece, dar și ca să-i spovedească pe amândoi.

”În momentul în care persoana vătămată a părăsit locuința, inculpatul a abordat-o și văzând că aceasta nu se conformează solicitărilor sale, a imobilizat-o și a urcat-o cu forța în autoturismul …, pe bancheta din spate.

Inculpatul a luat hotărârea de a o duce pe persoana vătămată la …, pentru a i se citi dezlegări de către un preot, împotriva voinței acesteia. Nu a realizat că fapta sa constituie infracțiune”, au stabilit anchetatorii, notează Adevărul. 

Femeia a fost salvată de o măicuță, căreia i-a povestit ce a pățit, iar aceasta a ascuns-o în incinta mănăstirii până au sosit polițiștii. 

”În incinta mănăstirii …, persoana vătămată a reușit să solicite ajutorul martorei …, maică la mănăstire, care i-a oferit un telefon mobil pentru a suna la numărul de urgență 112, totodată ascunzând-o pe aceasta de inculpat, în spatele mănăstirii, până la sosirea echipajului de poliție”, se menționează în rechizitoriu.

În trecut, suceveanul fusese condamnat anterior pentru o altă faptă penală la 2 ani de închisoare.

În cele din urmă, cele două pedepse pe care le-a primit bărbatul au fost contopite, rezultând o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare, care a fost suspendată sub supraveghere pe un termen de 4 ani.

 

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close