Antena 3 CNN Actualitate Locale Primul festival de muzică de la mare unde s-a interzis accesul minorilor | Jandarmii vânează dealerii de droguri

Primul festival de muzică de la mare unde s-a interzis accesul minorilor | Jandarmii vânează dealerii de droguri

Petrecerea s-a terminat mai devreme pentru tinerii care au intrat cu substanțe interzise la unul dintre cele mai așteptate festivaluri care are loc zilele acestea la malul mării.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2023   •   16:40

15 tineri au fost ridicați după ce au fost prinși cu substanțe interzise la unul dintre cele mai marei festivaluri de la mare. Primele rețineri au avut loc încă de noaptea trecută, atunci când 11 persoane au fost ridicate de la festivalul care se desfășoară în stațiunea Mamaia. 

Alte patru persoane au fost ridicate de către polițiști și jandarmi în această dimineață. Aceștia aveau asupra loc niște țigări artizanale suspecte că ar conține substanțe psihoactive. 

Echipele mixte formate din jandarmi și agenți de pază  au făcut mai multe controale, mai ales că tinerii sub 18 ani nu mai au acces la festival în acest an. 

Citește și: Elevi căutați cu poliția la păcănele și duși la școală. Expert antidrog: "În apropierea școlilor copiii pot debuta în consumul de droguri"

Tinerii veniți la festival spun că nu este o mirare faptul că se consumă droguri, chiar dacă există controale riguroase, unii tot reușesc să intre la eveniment cu substanțe interzise. 

Festivalul Sunwaves, ajuns la cea de-a 31 -a ediţie, a început ieri şi se desfășoară timp de cinci zile în nordul stațiunii Mamaia. Este cel mai popular festival la care participă mii de pasionați de muzică electronică din România și din străinătate.

Evenimentul reprezintă o experiență unică pentru vizitatori, oferind un design scenic inovator, imagini captivante și seturi ale celor mai prestigioși DJ ai momentului.

×
Subiecte în articol: Sunwaves festival muzica dealeri droguri
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close