Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de cinci ani din a murit, iar verișorii ei sunt în stare gravă, după ce au fost spălați de bunica lor cu o substanță toxică, în Țăndărei

O fetiță de cinci ani din a murit, iar verișorii ei sunt în stare gravă, după ce au fost spălați de bunica lor cu o substanță toxică, în Țăndărei

O fetiță de cinci ani a murit, iar verișorii ei, în vârstă de 1 an și 11 luni, respectiv zece ani, sunt în stare gravă, după ce bunica lor i-ar fi spălat cu o substanță toxică.

O fetiță de cinci ani din a murit, iar verișorii ei sunt în stare gravă, după ce au fost spălați de bunica lor cu o substanță toxică, în Țăndărei
de Mia Lungu    |    22 Dec 2023   •   09:52

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de către cadrele medicale de la Spitalul Țăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduși doi minori de 5, respectiv 1 an și 11 luni care ar fi fost intoxicați cu o substanță toxică.

Minora de 5 ani a decedat, iar minorul de 1 an și 11 luni se află în stare grava la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o altă minoră, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, fata de 10 ani și minorul de 1 an sunt frați, iar minora de 5 ani este verișoara acestora. 

Cei trei ar fi avut păduchi și ar fi fost spălați cu o substanță toxică, posibil Tomoxan, de către bunica lor, o femeie din Țăndărei.

În acest moment, verișorii fetei, de 1 și 10 ani, sunt internați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului.

Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomița, în vederea derulării activităților din competență.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close