Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul fostului primar din Cavnic, plasat în arest la domiciliu! Era băut în momentul accidentului în care o tânără a murit

Fiul fostului primar din Cavnic, plasat în arest la domiciliu! Era băut în momentul accidentului în care o tânără a murit

Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic, a fost plasat de judecători în arest la domiciliu, în urma accidentului rutier grav în care o tânără și-a pierdut viața. Se pare că acesta se urcase băut la volan, înainte de a intra cu mașina într-un copac și apoi într-un stâlp.

Fiul fostului primar din Cavnic, plasat în arest la domiciliu! Era băut în momentul accidentului în care o tânără a murit
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2024   •   15:51

Urmare a accidentului rutier mortal produs în dimineața zilei de 8 ianuarie pe rază localității Budești, ieri, 12 februarie, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 39 de ani.

Astăzi, Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic, a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Sighetu Marmației cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au respins arestarea preventivă ca fiind neîntemeiată și au dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile.

Vă reamintim faptul că Dan Bindiu a condus un autoturism Porchese în dimineața zilei de 8 ianuarie 2024 cu viteză excesivă. A lovit un copac, apoi un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. În urmă accidentului o tânără în vârstă de 21 de ani a murit pe loc, iar un pasager a fost rănit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fiul fostului primar a fost și el rănit fiind internat în spital aproape trei săptămâni. Testarea cu apartul etilotest a indicat 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Probele de sânge a indicat 2,55 grame / litru alcool pur în sânge.

După nouă lege Anastasia, fiul fostului edil va face închisoare cu executare.

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close