Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 21 de ani a murit, după ce un şofer băut a intrat cu maşina într-un stâlp, în Budeşti, Maramureş

O tânără de 21 de ani a murit, după ce un şofer băut a intrat cu maşina într-un stâlp, în Budeşti, Maramureş

Un grav accident rutier a avut loc, luni dimineaţă, în Budeşti, judeţul Maramureş! O tânără de 21 de ani a murit, după ce un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp.

O tânără de 21 de ani a murit, după ce un şofer băut a intrat cu maşina într-un stâlp, în Budeşti, Maramureş
de Vasile Dale    |    Andreea Gelatu    |    08 Ian 2024   •   10:10

Update: Autoturismul, marca Porsche, implicat în accident, era condus de Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic, Nicolae Bindiu.

Tânărul a fost testat de polițiști cu etilotest rezultatul fiind de 0,90 miligrame / litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la sediul spitalului Municipal din Sighet pentru a fi prelevate probe de sange, dar și de urină în vederea stabilirii alcoolemiei, dar și a consumului unor eventuale substanțe interzise.

Trupul neînsufleţit al fetei în vârstă de 21 de ani din Baia Mare a fost transportat la morga spitalului Județean unde urmează ca necropsia să stabilească exact cauza decesului.

Un alt pasager, un tânăr din Strâmtura, a fost transportat la spital, unde va rămâne internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele fiului fostului primar din Cavnic. El este acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă si conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în această dimineaţă, în Budeşti, str. Principală, judeţul Maramureş. Din păcate, o fată de 21 de ani, în ciuda manevrelor de resuscitare, a murit. Alţi doi răniţi au primit îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat, etilotestul arătând 0.90 mg/l alcool pur in aerul expirat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Traficul pe DJ184 este blocat.

Un tânăr drogat, care a produs un accident grav, nu a fost testat de polițiști, în Constanţa | "Am vreo zgârietură? Dumnezeu este cu mine!"

Un tânăr drogat din Constanţa care a provocat un accident grav a fost lăsat să plece fără să fie testat, dând doar o declaraţie. 

Tânărul pierduse controlul maşinii şi după ce s-a răsturnat de mai multe ori s-a oprit în gardul unei case din Techirghiol. A scăpat ca prin minune, însă în ciuda comportamentului său ciudat, poliţiştii l-au lăsat să plece fără a fi testat pentru consum de droguri.

După ce imaginile cu el au ajuns virale pe internet, şefii s-au autosesizat şi l-au chemat pe tânăr la secţie, apoi l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar rezultatul a ieşit pozitiv. 

Poliţiştii care au intervenit atunci şi care au ignorat comportamentul tânărului sunt cercetaţi.

×
Subiecte în articol: tanara moarta sofer baut Budești
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close