Antena 3 CNN Actualitate Locale Cei trei frați acuzați pentru crima de la Padina încearcă să iasă din arest pe motiv de legitimă apărare. Vrăjitoarea Sidonia și șeful clanului Fabian au venit să-i susțină

Cei trei frați acuzați pentru crima de la Padina încearcă să iasă din arest pe motiv de legitimă apărare. Vrăjitoarea Sidonia și șeful clanului Fabian au venit să-i susțină

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au omorât cu cuțitele un bărbat la o petrecere din Padina, județul Dâmbovița, cer să iasă din arestul preventiv.

de Bogdan Borza    |    19 Feb 2024   •   11:01

Solicitarea lor se judecă astăzi.

Update: Instanța a amânat, luni după-amiază, luarea unei decizii la cererea de suspendare a arestului preventiv, formulată de cei trei inculpați pentru omor în cazul de la Padina, transmite Antena 3 CNN.

Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin susțin că și-au lovit victima, Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, fiind în legitimă apărare, după ce bărbatul l-ar fi atacat pe unul dintre frați.

Săptămâna trecută, fiii vrăjitoarei Sidonia au depus plângere pentru tentativă de omor față de victima decedată și față de alți trei apropiați ai bărbatului pe care l-au ucis.

Susținerea inculpaților: l-au omorât pe Sorin Anghel ca să-și salveze viețile

"La Curtea de Apel Ploiești au venit Marian Fabian, șeful clanului interlop din care fac parte cei trei inculpați, și vrăjitoarea Sidonia, mama acestora.

Aceeași instanță judecă cererea celor trei împotriva arestului preventiv. Inculpații urmează să fie scoși din arest și aduși în fața judecătorilor, care vor dispune în privința contestației depuse față de măsura detenției preventive.

Cei trei au susținut în permanență că au acționat în legitima apărare și că bărbatul de 41 de ani pe care ei l-au ucis cu o lovitură de cuțit în spate a fost cel care a început agresiunea.

Potrivit celor trei, loviturile multiple pe care i le-au administrat lui Sorin Anghel, inclusiv după ce acesta a căzut la pământ, au fost justificate doar de dorința lor de a-și salva viața.

La fel a declarat și mama lor, vrăjitoarea Sidonia, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Ei sunt acuzați de omor, dar și de tulburarea liniștii și ordinii publice, fiind momentan în arest preventiv pentru 30 de zile", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Bogdan Borza.

Filmul crimei din Padina, de la petrecerea cu vedete, refăcut de anchetatori cu ajutorul martorilor

Anchetatorii au refăcut filmul măcelului de la petrecerea cu vedete, după ce au analizat imaginile filmate de câțiva participanți și au stabilit minut cu minut ce s-a întâmplat la hotelul din Padina.

Analiza imaginilor a relevat detalii cutremurătoare.

Astfel, oamenii legii au observat cum unul dintre interlopi a scos din buzunar cuțitul cu care ulterior l-ar fi omorât pe bărbatul din Târgoviște, iar victima ar fi primit loviturile fatale când era deja la pământ.

"Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge  pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo.

Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul pub-ului cum frații lui Laurențiu Marin încearcă să ajungă la victimă și să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate cunoscuți şi familia victimei (...)

Procurori: Inculpații lovesc victima aflată la pământ, care nu se mai putea apăra

Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde bărbatul (Sorin Anghel, n.r.) s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă.

În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin.

La ora 00.20, aceștia se îndreaptă spre zona în care se afla, sprijinită, persoana care a ieșit din bar, timp în care Louis Justin Marin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victimă.

Profitând de această situație, inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel", se menționează în referatul procurorilor.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close