Antena 3 CNN Actualitate Vrăjitoarea Sidonia şi-a atenţionat copiii înainte de crimă: "Este un loc blestemat, văgăuna răului!"

Vrăjitoarea Sidonia şi-a atenţionat copiii înainte de crimă: "Este un loc blestemat, văgăuna răului!"

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei fraţi acuzaţi de crimă după petrecerea cu vedete, spune că a prevestit tragedia.

de Bogdan Borza    |    17 Feb 2024   •   12:43

În primul interviu acordat în exclusivitate Antena 3 CNN, după tragedie, vrăjitoarea spune că fiii ei au fost atacaţi de bărbatul care a fost ulterior înjunghiat mortal. 

Ba chiar, vrăjitoarea Sidonia susţine că a prevestit tragedia. 

"Suntem şocaţi, sunt terminată, sunt foarte şocată, nu putem să ne revenim din starea respectivă. 

Au trecut poate 3-4 zile din ziua respectivă. Au plecat copiii mei, să se ducă să se distreze la un club de acolo şi acel om, de la acea dedicaţie pe care a dat-o, unde se distrau şi beau şi mâncau la masă, fără să deranjeze pe nimeni, fără să aibă legătura cu nimeni, acel om s-a dus şi s-a pronunţat singur la masă. 

Şi a început să-mi lovească copiii. Un om de 150 de kg şi aproape 2 metri l-a lovit pe copil, l-a pus jos şi acolo a vrut să-i taie beregata, să-i ia gâtul pur şi simplu.

Se vede, domnilor, clar cum şi-a pus mâinile în faţă ca să se apere. 

De la ce? Tăiase două sticle, voia să-l distrugă, să-l nenorocească. Acest om ne-a distrus copiii, ne-a distrus familia. 

Copiii mei nu sunt criminali, copiii mei nu sunt infractori, nu sunt drogaţi, n-au omorât pe nimeni, n-au făcut rău la nimeni. Nu s-au dus pe scandal cu nimeni, s-au dus să se distreze, atât", a spus vrăjitoarea Sidonia, sâmbătă, la Antena 3 CNN.

Întrebată dacă nu a prevăzut că urma să se întâmple ceva, vrăjitoare fiind, femeia nu a negat acest lucru.

"Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo.

Eu îi transmit condoleanţe acestei femei, îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, dar acest om pur şi simplu mi-a nenorocit casa şi copiii şi familia. Nu se poate aşa ceva.

Un om atât de mare, un om la vârsta lui să vină să-şi coboare mintea la copiii mei. La ce? Că se distrau, se plimbau ca tinerii şi ascultau muzică, n-au făcut nimic de rău la nimeni şi n-au deranjat pe nimeni.

Pur şi simplu s-au trezit de la acest om atacaţi, copiii s-au apărat şi ei cum au putut, că nu ştim cauza până ce n-o aflăm şi să luăm şi noi mai multe informaţii", a continuat vrăjitoarea Sidonia.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close