Antena 3 CNN Actualitate Locale Prima imagine cu viitorul sens giratoriu de la Predeal care va decompensa o parte din traficul de pe DN1

Prima imagine cu viitorul sens giratoriu de la Predeal care va decompensa o parte din traficul de pe DN1

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut publică prima imagine virtuală cu sensul giratoriu de la Predeal care va decompensa o parte din traficul de pe DN1.

Prima imagine cu viitorul sens giratoriu de la Predeal care va decompensa o parte din traficul de pe DN1
Sursa foto: Facebook | Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere
de Ioana Mircea    |    05 Mar 2024   •   23:18

Reprezentanții  CNAIR, DRDP Brașov și ai firmei de proiectare au stabilit ultimele detalii legate de autorizarea sensului giratoriu suspendat din Predeal, de la intersecția dintre DN1 și DN73A, drumul spre Pârâul Rece.

Cu ajutorul acestuia, coloanele de mașini care se formează pe sensul de mers spre București, încă de la intrarea în stațiunea Predeal ar trebui să devină istorie.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu proiectul sensului giratoriu de la Predeal

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La vizita din teren de astăzi au participat și reprezentanții Ministerului Apărării, ultima autoritate care trebuie să-și dea avizul pentru acest proiect major de resistematizare a traficului de pe Valea Prahovei.

Proiectul tehnic este în ultimele stadii de autorizare și astfel există șanse reale pentru ca lucrarea de construcție a sensului giratoriu suspendat să poată fi scoasă la licitație în această primăvară.Investiția are o valoare estimată de 132 milioane de lei și o durată de realizare de doi ani și jumătate.

CNAIR a făcut publică prima imagine virtuală a proiectului. Se poate observa că este vorba despre un sens giratoriu suspendat și benzi de circulație plasate sub acesta.

×
Subiecte în articol: DN1 Predeal
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close