Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu uriaş în Timişoara. Şase maşini au luat foc în parcarea unui bloc

Incendiu uriaş în Timişoara. Şase maşini au luat foc în parcarea unui bloc

Şase maşini au ars în curtea unui bloc din Timişoara. Locatarii povestesc că flăcările erau atât de mari, încât ajungeau până la nivelul etajului al doilea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Dec 2023   •   08:02

Apelul la 112 a venit cu puțin timp înainte de miezul nopții. Bubuiturile puternice şi flăcările înalte de 6 metri au alertat locatarii.

"A început să bubuie prima maşină când a luat foc. A bubuit tare, apoi flăcările s au extins la maşina cealaltă. Normal că m am speriat. Fiind zonă de blocuri, dacă ajunge la gaz ce facem? Sărim în aer", a spus un locatar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incendiul a izbucnit la o autoutilitara, iar flăcările s-au extins rapid. Pompierii s-au chinuit mai mult de jumătate de oră să stingă focul care amenința să ajungă la blocurile din zonă.

"La sosirea noastră, incendiul se manifesta generalizat la compartimentul motor, iar el se extinsese la încă cinci maşini. În urma cercetărilor noastre, cauza probabilă de incendiu a fost un scurt circuit", a precizat Mihai Elena, pompier ISU Timiş.

Două mașini au ars în totalitate, iar celelalte patru au fost serios avariate. Niciuna dintre ele nu avea asigurare care să acopere daunele.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabilii cu exactitate ce a produs incendiul uriaş.
 

×
Subiecte în articol: ISU Timiș masini flacari bloc parcare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close