Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care interlopul Sandokan, din Târgu Jiu, se predă Poliției: "Așa fac șmecherii"

Momentul în care interlopul Sandokan, din Târgu Jiu, se predă Poliției: "Așa fac șmecherii"

Un interlop din Târgu Jiu, condamnat pentru tentativă de omor, s-a predat singur, chiar înainte ca autoritățile să emită mandatul de executare pe numele lui.

Momentul în care interlopul Sandokan, din Târgu Jiu, se predă Poliției: "Așa fac șmecherii"
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   12:47

Marinică Bonculescu, zis Sandokan, s-a prezentat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, la scurt timp după ce Curtea de Apel Craiova a stabilit verdictul în dosarul în care acesta a fost condamnat definitiv.

Interlopul a primit opt ani și opt luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a provocat un scandal în oraș.

"Am venit să mă predau. Sunt Bonculescu Marinică. Să nu mă mai dea băieții în urmărire, știți, că-s acasă. Așa fac șmecherii, se prezintă, pentru a fi în ton cu legea!", a spus interlopul.

Anul trecut, bărbatul a folosit pistoale, secure și alte arme, cu care a rănit două persoane, în timpul unui scandal iscat din cauza unui conflict mai vechi.

Citește și: Medicii legişti au stabilit cauza morţii bărbatului din Gorj căruia poliţiştii i-au oprit înmormântarea

 

×
Subiecte în articol: interlop poliție tentativa de omor
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close