Antena 3 CNN Actualitate Locale ISU Timiș, după seismul produs azi în judeţ: "Nu au fost apeluri prin care să fie semnalate efecte ale cutremurului"

ISU Timiș, după seismul produs azi în judeţ: "Nu au fost apeluri prin care să fie semnalate efecte ale cutremurului"

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiș anunţă că nu s-au semnalat efecte ale cutremurului produs astăzi după amiază în judeţ, la o adâncime de 10km.

ISU Timiș, după seismul produs azi în judeţ: "Nu au fost apeluri prin care să fie semnalate efecte ale cutremurului"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    22 Feb 2023   •   18:14

„La nivelul Dispeceratului ISU Timiș nu s-au înregistrat apeluri care să solicite sprijin post-seism”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiș.

„Informații despre măsurile și modul de comportare înainte, pe timpul și după producerea unui seism, pot fi accesate pe portalul fiipregatit.ro/ sau descărcând aplicația DSU.

Facem precizarea că, în cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări anterior declanșării acestora. Ulterior producerii cutremurului, în cazul în care acesta generează consecințe grave, vor putea fi difuzate mesaje de avertizare a populației, cu măsuri de protecție adecvate (de exemplu: puncte de distribuție a ajutoarelor de urgență)”, a adăugat ISU.

Cutremur în România, produs în zona judeţului Timiş

Cutremur în România, azi, 22 februarie 2023, în zona judeţului Timiş. Seismul s-a înregistrat la ora 16.37, în Banat, Timiș, și a avut magnitudinea 3.7.

INFP a anunțat inițial un cutremur cu magnitudinea 3,7 în judeţul Timiș, apoi a revizuit magnitudinea la 3,6, iar adâncimea de la 10 kilometri la 7,1 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 48 km S de Timișoara, 75 km NE de Belgrade, 75 km NE de Zemun, 96 km S de Arad, 96 km E de Novi Sad, 124 km SE de Szeged, 201 km S de Oradea, 233 km N de Nis, 235 km E de Pecs și 243km NV de Craiova, informează INFP.

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close