Antena 3 CNN Actualitate Locale Peste 100 de persoane îl caută pe Aryan, băiețelul de doar doi ani dispărut la Botoșani

Peste 100 de persoane îl caută pe Aryan, băiețelul de doar doi ani dispărut la Botoșani

Aryan a dispărut, ieri, din Comuna Tudora. Sute de polițiști, jandarmi și voluntari l-au căutat noaptea trecută în pădure, însă fără succes.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2024   •   07:43

Alertă în Botoșani, în urma dispariției unui copil în vârstă de doar 2 ani, în comuna Tudora. Autoritățile locale, împreună cu poliția, desfășoară operațiuni de căutare masive pentru a-l găsi pe micuțul Aryan, care a dispărut în timp ce se afla în vizită la un cunoscut împreună cu familia sa.

Conform rapoartelor preliminare, micuțul a plecat fără a fi observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice. Cu toate eforturile depuse, micuțul rămâne de negăsit.

Aryan are părul șaten închis, ochi căprui și un ten măsliniu. La momentul dispariției, purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă.

Într-un apel la solidaritate și colaborare, autoritățile roagă cetățenii care dețin orice informații relevante despre locul unde s-ar afla sau circumstanțele dispariției să sune imediat la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Eforturile de căutare sunt coordonate în strânsă colaborare cu polițiștii de frontieră, pompierii, jandarmii și voluntarii locali. Cu toții lucrează neobosit pentru a-l găsi pe micuțul Aryan și pentru a-l aduce în siguranță înapoi la familia sa.

În Galeria Foto puteți vedea imagini cu Aryan, dar și din timpul căutărilor micuțului

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), direcția în care s-a îndreptat copilul a fost identificată, iar eforturile sunt acum concentrate pe acest perimetru.

Micuțul era în grija bunicii atunci când a dispărut, părinții săi fiind plecați din țară.

Familia a inițiat propriile căutări înainte de a anunța autoritățile, iar alerta a fost transmisă către poliție în jurul orei 15:00, moment în care operațiunile de căutare au fost demarate.

Ultima observație a fost înregistrată de o cameră de supraveghere instalată la casa pădurarului, ultima locuință înainte de intrarea în pădure, unde copilul a fost văzut mergând singur în direcția pădurii.

În sprijinul eforturilor de căutare sunt utilizate și o șenilată și mai multe ATV-uri, dat fiind terenul dificil al zonei.

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari locali și-au unit forțele într-un efort comun pentru identificarea copilului și aducerea lui în siguranță. Comunitatea este încurajată să ofere orice informații relevante care ar putea contribui la găsirea micuțului Aryan și întoarcerea lui la familia sa.

Încă de ieri, Poliţia a emis o alertă copil dispărut, pentru minorul de doi ani din Botoşani. 

"La data de 17.03.2024, ora 15:00, minorul Mahmood Aryan, de 2 ani, a dispărut de pe raza satului Tudora, jud. Botoșani. Semnalmente: înălțime 80 cm, 20 kg, par negru, ochi caprui, îmbrăcat cu o geaca roșie cu dungi albe, pantaloni negri, adidaşi negri cu led-uri, fes gri cu mot.

Orice informație va fi transmisa la numărul unic pentru apeluri de urgenta 112. Pentru a vizualiza fotografia si detaliile, accesați linkul  https://www.politiaromana.ro/ro/copii-disparuti/mahmood-aryan-20220711 din pagina web a Poliției Române, IPJ BT.

×
Subiecte în articol: Radu Ayan Tudora Botoșani
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close