Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă din Botoșani, terorizată de propriul fiu. Planul pus la cale de bărbat pentru a se răzbuna după ce a scăpat din închisoare

O mamă din Botoșani, terorizată de propriul fiu. Planul pus la cale de bărbat pentru a se răzbuna după ce a scăpat din închisoare

O femeie din Botoșani a trăit clipe de coșmar după ce fiul său a fost eliberat din închisoare. Imediat ce a scăpat din penitenciar, bărbatul a încercat să-și pună în aplicare planul de a se răzbuna pe cea care i-a dat viață.

O mamă din Botoșani, terorizată de propriul fiu. Planul pus la cale de bărbat pentru a se răzbuna după ce a scăpat din închisoare
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   18:21

Bărbatul din Botoșani a fost arestat ca urmare a comiterii unei infracțiuni față de mama sa, moment în care i-a promis femeii că se va răzbuna imediat ce va scăpa din închisoare.

Cu puțin timp înainte ca fiul său să fie eliberat din Penitenciarul Botoșani, mama bărbatului a mers la Poliție să ceară ajutor, temându-se pentru viața ei.

"Înainte să fie arestat i-a promis că o să se răzbune pentru că se afla acolo tot ca urmare a comiterii unei infracțiuni față de mama sa.

Înainte cu o lună- două să fie eliberat, mama a solicitat sprijinul polițiștilor, iar colegii de la Secția 9 au făcut tot ce le-a stat în putință să-i obțină un ordin de protecție, înainte ca acesta să fie elibera,t și au reușit acest lucru cu două zile înainte”, a declarat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Citește și: Legea 2 Mai a fost depusă de parlamentarii PNL la Camera Deputaţilor: "Traficanții de droguri nu vor mai scăpa de închisoare!"

Cu toate acestea, la ieșirea din detenție, bărbatul a încălcat obligațiile din ordinul de protecție, însă era deja urmărit de polițiști și nu a apucat să-și atace mama.

Bărbatul a mers direct la locuința mamei sale, însă, sfătuită de oamenii legii, femeia s-a ascuns într-un alt loc.

"Aceasta nu se afla acolo tot pentru că, colegul meu a fost inspirat și i-a spus să nu stea acasă câteva zile pentru că s-a gândit că există posibilitatea ca bărbatul să nu respecte ordinul”, a adăugat purtătorul de cuvânt IPJ Botoșani.

După ce a fost ridicat de polițiști, bărbatul a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean, de unde a încercat să-și contacteze mama pentru a o amenința.

"Prin vigilența colegilor de la Centrul de Arest a fost depistat și i s-a întocmit un alt dosar care ne-a permis să-i prelungim măsura privării de libertate”, a încheiat agent principal Delia Nenișcu.

În prezent, bărbatul se află în arest și își va petrece următoarele luni sau chiar ani în spatele gratiilor, potrivit botosaneanul.ro.

×
Subiecte în articol: Botoșani mama fiu inchisoare amenintare
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close