Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama care și-ar fi ucis fetița, în chinuri groaznice, în Galați, reținută pentru 24 de ore

Mama care și-ar fi ucis fetița, în chinuri groaznice, în Galați, reținută pentru 24 de ore

Femeia, care și-ar fi ucis fetița în vârstă de nouă ani, în Galați, a fost reținută aseară, prin ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Mama care și-ar fi ucis fetița, în chinuri groaznice, în Galați, reținută pentru 24 de ore
Sursa foto: Pixabay
de Ioana Mircea    |    01 Feb 2024   •   10:03

Mama fetiței din Galați, în vârstă de 9 ani, care a murit în chinuri groaznice, după ce femeia a ucis-o în bătaie, va ajunge în această seară în fața instanței sub acuzația de omor calificat.

Aceasta a fost reținută, ieri seară, de polițiști, prin ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Amintim faptul fetiţa de 9 ani din Galaţi a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia alături de mama ei şi doi fraţi. Mama, bănuită de crimă, a fost dusă la audieri, iar frații fetiței au fost preluați de Protecția Copilului.

Femeia este cunoscută ca având probleme psihice. A bătut-o pe copilă, iar apoi, i-ar fi dat patru pastile de Aspirină odată.

Citește și: Mama fetiţei de 9 ani, găsită moartă într-un apartament din Galați, ridicată pentru audieri. Vecină: ”Se auzeau bușituri foarte multe și urlete de copil”

Când fetița n-a mai dat semne de viață, unchiul ei a sunat la 112, dar, din păcate, echipajul, care a încercat aproape o oră să o resusciteze, a fost nevoit să declare decesul.

×
Subiecte în articol: Galați ucis mama fetita reţinută
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close