Antena 3 CNN Actualitate Locale Măsline spălate cu clor, vândute la un magazin din Iași. Motivul halucinant

Măsline spălate cu clor, vândute la un magazin din Iași. Motivul halucinant

Un bărbat care a cumpărat măsline de la un magazin dintr-o comună din Iași, și-a dat seama, acasă, că acestea erau spălate cu clor. Motivul este halucinant.

Măsline spălate cu clor, vândute la un magazin din Iași. Motivul halucinant
Sursa foto: bzi.ro
de Ioana Mircea    |    02 Aug 2023   •   10:00

Măsline spălate cu clor; cu asta s-a trezit acasă un bărbat care și-a făcut cumpărăturile de la un magazin din comuna Popricani, județul Iași. Prețul unui kilogram de măsline, la acest magazin, costă 20,99 de lei.

Bărbatul a povestit că a venit acasă cu măslinele, iar ele au fost gustate de soția sa care alăptează un bebeluș de patru luni. Când și-au dat seama că măslinele sunt spălate cu clor au mers înapoi la magazin pentru a cere explicații. Acolo au văzut că borcanul din care bărbatul a fost servit avea mucegai, fapt din care reiese că măslinele au fost spălate pentru a acoperi mucegaiul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Când ne-am întors înapoi la magazin, angajatele au început să nege totul, așa că le-am rugat să mănânce o măslină, plus că ele erau și mucegăite. Totuși, au gustat, au înghițit în sec și au adus borcanul din care ne-au vândut măslinele, acestea arătau și mai rău decât măslinele mele, avea o crustă albă, ca la laptele prins, semn că erau mucegăite.

Citește și: Bunică, chemată în instanţă de nepoţii minori. Copiii spun că sunt terorizaţi psihic

Am întâlnit o femeie de 60 de ani și am pus-o să guste, după ce angajatele și managera magazinului au zis că nu au nimic. Doamna a confirmat că măslinele sigur sunt spălate și nu sunt bune de consum", a povestit bărbatul.

Managerul magazinului a susținut că va face o serie de verificări și spune că totul ar fi o greșeală.

"Știu despre această situație și am hotărât să facem o serie de controale pentru a evita alte probleme. Ne-am oferit să restituim banii clientului, nu ni s-a mai întâmplat așa ceva și țin să cred că este o greșeală”, a declarat managera magazinului, potrivit bzi.ro.

×
Subiecte în articol: Iași Popricani masline
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close