Antena 3 CNN Actualitate Locale Minoră în comă, după ce a fost spulberată de o mașină chiar în fața mamei sale, în Botoșani

Minoră în comă, după ce a fost spulberată de o mașină chiar în fața mamei sale, în Botoșani

O adolescentă dintr-o comună din Botoșani se zbate între viață și moarte după ce a fost spulberată de o mașină chiar în fața mamei sale. Devastată de durere, mama fetei se roagă acum la o minune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   09:28

Mama fetei accidentate își amintește cu groază cum oglinda retrovizoare a mașinii care circula cu viteză a lovit-o cu forță pe fiica ei. Șoferul este acum anchetat penal.

”Avea viteză mare, destul de mare, dacă a oprit mașina la 150 de metri  Dacă avea 50 la oră, oprea, o agăța oleacă. a făcut oglinda bucăți. I-au sărit ochelarii la fată la doi metri distanță, la trei-patru metri de mașină. Acum e în comă”, a spus mama fetei, devastată de durere 

Minoră în comă după ce a fost spulberată de mașină

”Am fost solicitați pentru o victimă de vârstă pediatrică, victima unui accident rutier, găsită în comă Glasgow 8, politraumatism în accident rutier, în calitate de pieton, cu o fractură deschisă gleznă stângă.

După stabilizare, pacienta a fost transportată către Serviciul UPU al Spitalului de Pediatrie Botoșani pentru investigații și tratament de specialitate”, a precizat dr. Andreea Stărică, medic primar, SJA Botoșani.

×
Subiecte în articol: minora coma spulberată
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close