Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi imagini din noaptea crimei de la hotelul din Padina. Avocat: "Acesta este momentul declanşator"

Noi imagini din noaptea crimei de la hotelul din Padina. Avocat: "Acesta este momentul declanşator"

Antena 3 CNN a prezentat noi imagini exclusive din noaptea crimei de la hotelul din Padina, acolo unde un bărbat a fost ucis în urma unei altercații.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   20:45

Este vorba despre imagini surprinse înainte de declanșarea conflictului care s-a sfârşit cu decesul lui Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani. 

Potrivit avocatului lui Marin Laurenţiu, unul din cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, victima ar fi fost cea care ar fi pornit conflictul.

"În primul rând o să vedeţi că aceste imagini debutează cu momentul în care clientul meu Marin Laurenţiu, unul din cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, este lovit de către partea vătămată. Acesta e momentul declanșator al încăierării care urmează.

Cred că din punct de vedere cronologic trebuie să explicăm că a existat acest conflict care nu a fost provocat de către clienții mei.

Din toate declaraţiile, inclusiv ale soţiei rezultă că nu există o motivație reală a acestui conflict. Practic clientul meu se afla în dreptul ușii şi la acel moment este prins şi lovit prin surprindere fără să existe vreun dialog sau ceartă. Este lovit şi cade moment în care îşi pierde şi telefonul mobil (...)

Noi imagini din noaptea crimei de la hotelul de lux din Padina. Avocat: "Acesta este momentul declanșator"

După ce este lovit Marin Laurențiu iese afară, îşi caută telefonul pierdut, după care iese şi fratele său Marin Luis cu care discută. Acum în interior ei observă cum celălalt frate al alor, Marin George Armando, a fost lovit de mai multe ori cu pumnul şi strangulat.

Aceasta este partea cea ai importanta, momentul în care partea vătămată merge în spate barului neurmărit de nimeni şi sparge doua sticle. Soţia sa încearcă să-l oprească, dar observați din atitudinea sa deosebit de agresivă că nu poate fi oprit.

Întrebarea noastră legitimă este de ce cineva care a lovit anterior, neurmărit de cineva, nu era în pericol sparge două sticle. Faptul că le spart în opinia noastră înseamnă că a încercat să ucidă ulterior. Coroborat cu rănile pe car ele-a suferit Laurenţiu ulterior în interior veţi înțelege că nu doar a spart acea sticlă, ci şi a folosit-o. Da, apelul 112 a fost făcut de o persoană neutră din local, care a şi fost identificată. În acest moment ne aflăm în urmărirea penală, se administrează probe. Nici nu au fost identificate toate persoanele. Noi vom solicita o serie de probe pentru că ulterior acestor moment urmează acel moment prezentat în presă. În viziunea noastră acolo trebuie să fie efectuată o expertiză deoarece victima nu a fost înjunghiată afară, ci în interior, în momentul în care a atacat cu sticla", a spus avocatul Andrei Necea la Antena 3 CNN. 

 

 

×
Subiecte în articol: crima din Padina avocat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close