Antena 3 CNN Actualitate Locale Norbi, un bulldog francez, s-a rătăcit într-un cartier din București: ”Dacă l-ați văzut, ajutați-l, vă rog, să se întoarcă acasă”

Norbi, un bulldog francez, s-a rătăcit într-un cartier din București: ”Dacă l-ați văzut, ajutați-l, vă rog, să se întoarcă acasă”

Norbi, un bulldog francez, s-a speriat de mașinile de tuns iarba și de atunci este de negăsit, în București. Stăpânul său speră ca acesta să se întoarcă cu bine acasă.

Norbi, un bulldog francez, s-a rătăcit într-un cartier din București: ”Dacă l-ați văzut, ajutați-l, vă rog, să se întoarcă acasă”
Sursa foto: Facebook/BULLDOGI -pierduți/găsiți sau pentru adopție
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   10:58

Cățelușul Norbi s-a pierdut miercuri, pe 8 mai 2024. Stăpânul lui a postat pe grupul de Facebook ”BULLDOGI – pierduți/găsiți sau pentru adopție”, cu speranța că cineva îl va recunoaște pe Norbi și va da informații despre acesta.

Norbi a dispărut de lângă stăpân prin zona Pipera, mai exact prin cartierul Henri Coandă din București. Simpaticul blănos s-a speriat de mașinile de tuns iarba de pe domeniul public și a fugit.

”S-a speriat de mașinile de tuns iarba de pe domeniul public din zonă și a fugit. Dacă l-ați văzut, ajutați-l, vă rog, să se întoarcă acasă”, a scris pe Facebook stăpânul blănosului.

Cățelușul are cip de Elveția și răspunde la numele Norbi. Alături de text, bucureșteanul publicat o poză cu bulldogul francez. Blana lui este de culoare maro, iar botul și zona ochilor sunt acoperite de negru.

Ce putem face dacă găsim un cățel rătăcit?

Dacă găsim un patruped care pare să fie rătăcit, îl putem duce la un cabinet veterninar. Medicul veterinar va putea verifica dacă animăluțul este microcipat și înregistrat în RECS (Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân). Medicul va putea cu ușurință să identifice stăpânul dacă blănosul este microcipat și înregistrat, scrie b365.ro.

Verificarea microcipului poate fi făcută la orice cabinet veterinar și este o procedură gratuită.

×
Subiecte în articol: caine pierdut pipera bulldog francez
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close