Antena 3 CNN Actualitate Locale O româncă a preferat să nască acasă, decât la spital. Ce nemulțumiri a avut femeia și ce s-a întâmplat cu bebelușul

O româncă a preferat să nască acasă, decât la spital. Ce nemulțumiri a avut femeia și ce s-a întâmplat cu bebelușul

O româncă a preferat să nască acasă, decât la spital. Ce nemulțumiri a avut femeia și ce s-a întâmplat cu bebelușul
Sursa foto: Foto: Pixabay
25 Iul 2016   •   19:16

Tanara din Focsani care a trimis o cerere conducerii Spitalului Judetean de Urgenta din oras, in care solicita ca la nastere sa ii fie respectate o serie de drepturi, intre care sa nasca in ce pozitie se va simti mai confortabil, iar bebelusul sa-i fie asezat imediat pe piept, a nascut acasa la niste prieteni din Bucuresti, asistata de o moasa si de o asistenta. Bebelusul, care a avut la nastere aproape 4.300 de grame, este perfect sanatos, ca si tanara mamica, anunta News.ro.

In timp ce era insarcinata in 37 de saptamani, femeia a trimis pe adresa Spitalului Judetean Focsani o petitie prin care cerea ca la nastere sa-i fie respectate o serie de drepturi, in caz contrar ea spunand atunci ca va alege sa nasca intr-un alt spital. Femeia solicita sa nasca in ce pozitie se va simti mai confortabil, bebelusul sa fie asezat imediat dupa nastere pe pieptul sau si evaluat la fata locului sau sa fie cazata in rezerva.

Tanara insista sa fie tratata cu rabdare de catre cadrele medicale, in conditiile in care a auzit de la alte mamici ca, de multe ori, asistentele si moasele tipa la femei in timpul travaliului.

×
Subiecte în articol: bebelus nastere travaliu femeie insarcinata
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close