Antena 3 CNN Actualitate Locale Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla, declarații halucinante: ”A fost strangulată de vreun drogat”

Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla, declarații halucinante: ”A fost strangulată de vreun drogat”

Paznicul plajei din Mamaia Nord, unde tânăra artistă Laura Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită fără viață, a făcut declarații cutremurătoare, care pot schimba major perspectiva.

Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla, declarații halucinante: ”A fost strangulată de vreun drogat”
Sursa foto: Facebook/LALLA
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2023   •   20:41

Anchetă cu multe semne de întrebare în cazul Laurei Roșca, cunoscută DJ Lalla, găsită moartă în mare, în Mamaia Nord.

Telefonul și hainele lui Dj Lalla au fost găsite la două zile după descoperirea cadavrul ei, chiar în dreptul apartamentului unde a stat. 

Sâmbătă dimineață, o persoană care se afla în zona plajei din Mamaia Nord a găsit toate aceste obiecte personale ale Laurei.

Citește și: El este Ioan Samuel, poliţistul care a murit călcat de tren la Cluj-Napoca. Avea doar 40 de ani

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”A fost strangulată de vreun drogat. E plină plaja de drogați”

”De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A fost strangulată de vreun un drogat. E plină plajă de drogați, nu știți ce e aici noaptea”, a declarat, potrivit adevărul.ro, paznicul plajei unde au fost găsite obiectele și unde, probabil, și-a găsit sfârșitul DJ Lalla..

Laura Roşca, în vârstă de 34 de ani, a fost fost găsită fără viaţă, pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor, însă era prea târziu pentru Laura. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

×
Subiecte în articol: Dj Lalla Laura Roșca moarta plaja Mamaia Nord
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close