Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt tinerii polițiști care au salvat o fetiță de doi ani dintr-o situație limită, într-un sat din Vrancea: ”Jos pălaria!”

Ei sunt tinerii polițiști care au salvat o fetiță de doi ani dintr-o situație limită, într-un sat din Vrancea: ”Jos pălaria!”

Patru tineri polițiști au intervenit de urgență și au salvat o fetiță de doi ani, aflată într-o situație limită, într-un sat din județul Vrancea.

de Andreea Gelatu    |    Paul Ciurari    |    11 Feb 2024   •   22:20

Un bărbat din Vrancea s-a ales doar cu dosar penal pentru amenințare, după ce a făcut un scandal monstru.

El a venit acasă beat și și-a amenințat concubina cu bătaia. Femeia a fugit cu trei din cei patru copii ai ei și s-a adăpostit la locuința unor vecini. De acolo a reușit să sune la 112 și să-i alerteze pe polițiști.

La vederea autospecialelor, bărbatul a devenit agresiv atât verbal cât și fizic, amenințând cu acte ce i-ar fi putut pune în pericol viața fetiței.

Polițiștii, cu mult tact, au reușit să se apropie, l-au imobilizat și încătușat.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu polițiștii care au salvat-o pe fetița de doi ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”O după amiază normală, la țară, în județul Vrancea. În urma unei dispute între mama a 4 copii și concubinul acesteia, femeia decide să se adăpostească la vecini, doar cu 3 dintre cei mici. Concubinul, sub influența alcoolului, a făcut un adevărat spectacol…injurii și amenințări cu acte de violență, iar, la plecare, a luat și al patrulea copil, o fetiță de 2 ani.

La fața locului, primii colegi, Daniela și Ionuț.

În sprijin, au venit Costel și Dorin. A urmat un apel telefonic între Ionuț și bărbatul cu pricina, iar pe lângă clasicul „-Dacă vă văd în preajma mea, nu veți mai vedea fetița niciodată”, a scapat și un mic detaliu, care ce să vezi, i-a condus pe cei patru polițiști la locul unde, ulterior, bărbatul a fost încătușat!

Fetița a fost găsită teafără, așezată printre paie de hrănit animale”, au scris reprezentanții Poliției Române, într-o postare pe Facebook.

Trebuie să recunoaștem: Sunteți polițiști profesioniști! Felul în care l-ați convins pe… O după amiază normală, la...

Publicată de Poliția Română pe Duminică, 11 februarie 2024

×
Subiecte în articol: politisti fetita salvată IPJ Vrancea
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close