Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost prins criminalul unui bucureștean ucis și aruncat în albia unui pârâu din Olt. Cei doi s-au cunoscut în tren, în noaptea crimei

A fost prins criminalul unui bucureștean ucis și aruncat în albia unui pârâu din Olt. Cei doi s-au cunoscut în tren, în noaptea crimei

A fost identificat criminalul unui bucureștean ucis în comuna Mihăeşti, din județul Olt, aruncat apoi în albia unui pârâu. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, care a recunoscut că l-a omorât pe bărbatul de 57 de ani și a dat detalii despre crimă.

A fost prins criminalul unui bucureștean ucis și aruncat în albia unui pârâu din Olt. Cei doi s-au cunoscut în tren, în noaptea crimei
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2023   •   12:47

Luni seara, cadavrul unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Bucureşti, a fost găsit în albia pârâului Călmăţui, în Mihăeşti, Olt. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt precizează că a fost identificat autorul.

Este vorba despre L.A.I. în vârstă de 22 ani, din Mihăeşti.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 23 spre 24 octombrie, tânăruș de 22 de ani, însoţit de prietena sa, o tânără de 19 ani, au mers cu trenul din Bucureşti spre Roşiori de Vede, ocazie cu care l-au întâlnit pe NG. Toţi trei au coborât în gara CFR Roşiori de Vede, de unde au luat un taxi ce i-a dus până la locuința tânărului, unde, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, întrucât victima i-a făcut avansuri sexuale prietenei autorului, între cei doi s-a iscat un conflict fizic.

Tânărul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu o cheie tubulară metalică în zona feţei şi a toracelui, provocându-i fracturi costale, de stern şi rupturi de organe interne, ce au condus la decesul victimei. L.A.I. a târât cadavrul de la locuinţă pe un câmp, aruncându-l apoi în albia pârâului Călmăţui. 

La audieri, autorul a recunoscut fapta comisă.

Acesta a fost reținut pentru 24 ore, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Olt bucureştean criminal ucis tren crima
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close