Antena 3 CNN Meteo Vreme schimbătoare în România, după Florii. ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare

Vreme schimbătoare în România, după Florii. ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare

Meda Andrei, meteorolog la Administrația Națională de Meteorologie, a anunţat cum va evolua vremea în perioada următoare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2024   •   16:53

După câteva zile cu vreme frumoasa şi temperaturi de 23°C, prognoza meteo va suferi câteva modificări. Meda Andrei, meteorolog de serviciul la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a explicat la ce să ne așteptăm în Săptămâna Mare.

"Astăzi, mâine-poimâine vreme frumoasă în toată țara. Este adevărat, în Dobrogea, poate chiar în unele zone din Muntenia, din când în când să mai apară cât un nor și poate cu totul izolat să plouă slab. 

Temperaturi cât se poate de plăcute, în general de peste 20°C, mai puțin în zona litoralului pe la munte acolo să fie până în 18-19°C iar după aceea vremea o să fie ceva mai schimbătoare cam din 1 mai și până la sfârșitul săptămânii, când soare, când nori posibil din loc, în loc să plouă.

Și de asemenea temperaturile în zilele în care sunt ceva mai mulți nori să fie și ceva mai scăzute. Încă este departe acea mini vacanță, este greu de spus cu exactitate, însă per total așa am putea-o caracteriza vremea ca fiind schimbătoare", a spus la Antena 3 CNN, Meda Andrei, meteorolog de serviciul la ANM. 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea in romania
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close