Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliția în alertă la Iași | Șefii clanurilor de interlopi din țară, așteptați la priveghiul lui Costel Corduneanu

Poliția în alertă la Iași | Șefii clanurilor de interlopi din țară, așteptați la priveghiul lui Costel Corduneanu

Poliția este în alertă la Iași, acolo unde are loc priveghiul liderului clanului de interlopi Corduneanu, care s-a stins din viață la 54 de ani din cauza problemelor cardiace.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   16:32

Toți liderii clanurilor de interlopi din țară sunt așteptați la Iași, la priveghiul lui Costel Corduneanu care va avea loc la un restaurant de lux din oraș.

La restaurantul aflat la ieșirea din Iași pregătirile sunt în toi. Au fost montate mai multe difuzoare, au fost scoase proțapurile și se așteaptă cortegiul funerar care va ajunge la 18:30. 

Încă din seara aceasta sunt așteptate sute de persoane care vor să vină să aducă un ultim omagiu lui Costel Corduneanu. În cursul zile de mâine și poimâine sunt așteptați și mai mulți oameni care vor veni să participe la funerarii. 

Poliția și Jandarmeria vor lua măsuri speciale pentru a preveni orice fel de incidente.Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu din Iași, a murit luni într-un spital din Târgu Mureș, la vârsta de 54 de ani. Corduneanu era supranumit "Ștefan cel Mare al Moldovei" și conducea una dintre cele mai de temut grupări infracționale din România.

Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare

"Viața lui a avut două părți. Una bună, care a fost legată de un sport de performanță și de reprezentarea României. A fost în uniformă și a depus un jurământ vizavi de România. A fost și partea doua când a pus punct și a intrat într-o altă lume  acolo unde găsim schimburi de bani, droguri și persoane", a declarat generalul Cristian Barbu la Antena 3 CNN.

Pagina de Facebook a lui Corduneanu s-a umplut imediat de mesaje de condoleanțe, de la rude, apropiați, dar și de la alți cunoscuți interlopi din toată țara. Costel Corduneanu a fost sportiv de performanță, campion mondial la lupte și subofițer în cadrul cluburilor Steaua și Dinamo Brașov, înainte să intre în lumea interlopă și să devină unul dintre cei mai periculoși lideri de clan din România.

×
Subiecte în articol: Costel Corduneanu a murit priveghi interlop
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close