Antena 3 CNN Actualitate Locale Pui de viperă, găsit în toaleta unei clădiri de birouri din Drobeta Turnu Severin. Jandarmii au intervenit

Pui de viperă, găsit în toaleta unei clădiri de birouri din Drobeta Turnu Severin. Jandarmii au intervenit

A fost alertă în Drobeta Turnu Severin după ce un angajat al unei firme cu sediul într-o clădire de birouri a găsit un pui de viperă în toaletă.

Pui de viperă, găsit în toaleta unei clădiri de birouri din Drobeta Turnu Severin. Jandarmii au intervenit
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    10 Apr 2024   •   14:40

Un pui de viperă a fost descoperit în această dimineață, într-o clădire de birouri din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, de către un angajat al unei firme care activează în zonă. Jandarmii au intervenit prompt la solicitarea acestuia și au preluat șarpele pentru a-l elibera în habitatul său natural.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu puiul de viperă descoperi în toaleta clădirii de birouri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Conform informațiilor furnizate de Jandarmeria Mehedinți, sesizarea a fost primită prin apelul de urgență 112, iar la fața locului jandarmii au constatat prezența unui pui de viperă ascuns în toaleta personalului. După intervenția lor, șarpele a fost îndepărtat din clădire și eliberat în mediul său natural.

”În această dimineaţă, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în municipiul Drobeta Turnu Severin, ca urmare a unei sesizări primite prin apelul 112 din partea unui angajat al unei instituţii, care semnala faptul că în baia imobilului se află un şarpe.

Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au constatat că este vorba despre un pui de viperă ascuns în toaleta personalului. Şarpele a fost îndepărtat din acel loc şi, ulterior, eliberat în habitatul natural”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Mehedinţi.

Reprezentanții Jandarmeriei au subliniat că în ultima perioadă au fost mai multe intervenții similare pentru îndepărtarea șerpilor din zonele populate.

×
Subiecte în articol: vipera Drobeta Turnu Severin mehedinti
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close