Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă răpire copil! O fetiță de 11 ani din Vâlcea a fost luată cu forța de acasă, de patru bărbați și o femeie | Sunați la 112 dacă aveți informații

Alertă răpire copil! O fetiță de 11 ani din Vâlcea a fost luată cu forța de acasă, de patru bărbați și o femeie | Sunați la 112 dacă aveți informații

O fetiță de 11 ani din Vâlcea a fost răpită de acasă, de patru bărbați și o femeie. Polițiștii au transmis semnalmentele copilei dar și pe cele ale unuia dintre suspecți. Dacă aveți informații, sunați la 112.

Alertă răpire copil! O fetiță de 11 ani din Vâlcea a fost luată cu forța de acasă, de patru bărbați și o femeie | Sunați la 112 dacă aveți informații
Sursa foto: Politia Romana
de Mia Lungu    |    25 Ian 2024   •   17:37

Update 22:00 În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate de polițiștii inspectoratelor de poliție județene Vâlcea și Gorj, s-a reușit identificarea minorei și aducerea acesteia, în jurul orei 21.00, la domiciliul său, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

În acest moment, aceasta se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale. 

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea.

Știrea inițială: La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore în vârstă de 11 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzănești, s-ar fi prezentat 4 bărbați și o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută.

Întrucât minora nu a revenit la domiciliu, acesta neavând  telefon asupra ei, bunica minorei a alertat polițiștii.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorei.

Semnalmente: ochi albaștri, păr șaten, lung.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu blugi albaștri, cu o geacă neagră și cizme negre.

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vă reamintim faptul că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă.

×
Subiecte în articol: Alertă Răpire Copil fetita suspect Valcea
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close