Antena 3 CNN Actualitate Locale "Să vă fie ruşine" | Reacţia unui britanic, stabilit la Cluj, după ce a primit o factură la curent umflată

"Să vă fie ruşine" | Reacţia unui britanic, stabilit la Cluj, după ce a primit o factură la curent umflată

Un fotograf britanic, stabilit la Cluj, a lansat acuzații grave la adresa unei companii furnizoare de energie electrică, după ce a primit o factură, spune el, umflată.

"Să vă fie ruşine" | Reacţia unui britanic, stabilit la Cluj, după ce a primit o factură la curent umflată
Sursa foto: Facebook | GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Feb 2024   •   21:25

Mai exact, britanicul acuza compania de electricitate că nu a luat în considerare valorile indexului trimis şi calculul pentru consum nu reflectă realitatea, mai ales că el nu a mai locuit la locația respectivă din noiembrie 2023.

Revoltat de preţul facturii la energie, britanicul a făcut totul public pe pagina sa de Facebook şi a cerut socoteală companiei, dar şi clasei politice pe care o acuză că nu face nimic pentru a stopa aceste abuzuri. 

"Ei bine, Electrica Furnizare, se pare că avem de discutat! Nu mai locuiesc în aceasta proprietate din noiembrie şi cumva mi-ați calculat factura la electricitate ca fiind 1.528.02 lei... Chiar daca adun ultimele 5 facturi plătite.. nici măcar nu ajung la jumătate din valoarea din asta..

Pirați nenorociți... Sunt companii care fac asemenea escrocherii şi care nu ar trebui să existe. Sunt oameni, mai ales bătrâni, care nu își permit nici măcar să pună mâncare pe masă și asta e genul de tratament pe care îl primesc.

Să le fie rușine! Să le fie rușine administratorilor acestei companii și să le fie rușine politicienilor care nu fac nimic în acest sens.

Mi-am trimis indexul pe 15 februarie (sau imediat după) folosind fotografiile atașate aici și le-au ignorat total. Pentru înregistrare, am două contoare de energie electrică la locuinţă, deoarece a fost împărțit în două apartamente în trecut.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

ANPC - Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor - luați adunați-vă şi rezolvați problemele astea. Este total inacceptabil", scrie britanicul pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: factura curent britanic reactie Cluj
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close