Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea emoţionantă a Sabinei, fetiţa din Botoşani al cărei vis de a avea o sobă a devenit realitate: "Să-mi fie cald la iarnă"

Povestea emoţionantă a Sabinei, fetiţa din Botoşani al cărei vis de a avea o sobă a devenit realitate: "Să-mi fie cald la iarnă"

Sabina Gabriela, o fetiță în vârstă de nouă ani din Șendriceni, avea visuri legate de o sobă nouă și haine care să o țină cald în sezonul rece care se apropie. Ea își închipuia momentul în care, împreună cu cei trei frați ai săi, se va aduna în jurul noii sobe și vor petrece clipe minunate împreună. Motivul era că soba veche avea multe găuri și emana mult fum, iar nopțile deveneau tot mai reci.

Povestea emoţionantă a Sabinei, fetiţa din Botoşani al cărei vis de a avea o sobă a devenit realitate: "Să-mi fie cald la iarnă"
Sursa foto: Facebook/ISU Botoşani
de Andreea Gelatu    |    09 Noi 2023   •   13:54

Pompierii din Botoșani au aflat despre această poveste și au decis să îi facă o surpriză fetiței. După ce au adunat informații despre ea, au descoperit că Sabina iubește fotbalul și este portarul unei echipe, având nevoie de echipament special.

Astfel, în doar câteva zile, membrii serviciului au făcut ca visul Sabinei să devină realitate. Au vizitat-o acasă și i-au adus o mare bucurie, oferindu-i o sobă nouă și echipamentul de portar la care visa.

"Dacă aș avea o sobă nouă să-mi fie cald la iarnă și niște haine, aș fi fericită"

„Dacă aș avea o sobă nouă să-mi fie cald la iarnă și niște haine, aș fi fericită”, visa cu ochii deschiși, Sabina Gabriela, o fetiță de 9 ani, din localitatea Șendriceni. Își imagina acel moment când se va aduna cu cei trei frați ai ei în jurul sobei noi, sub lumina jucăușă a flăcărilor, și vor petrece clipe magice împreună. Cea veche e plină de găuri și scoate mult fum, iar nopțile sunt din ce în ce mai reci.

Știe că mai e mult până la Crăciun, dar crede în minuni și a rostit dorința cu o convingere mai mare ca niciodată, plină de speranță și emoție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Oamenii sunt cei care fac minunile posibile"

Gândurile ei au ajuns la pompierii botoșăneni. Știu cât este de greu să-ți petreci iernile în frig, dar și cât este de periculos să te încălzești cu o sobă care ar fi trebuit reparată sau schimbată de mult.

„Oamenii sunt cei care fac minunile posibile, iar noi trebuie să ajutăm această fetiță”, au spus pompierii când au aflat povestea Sabinei. Așa că au încercat să afle cât mai multe lucruri despre ea. Fetița iubește fotbalul. Este portarul unei echipe de fotbal și ar avea nevoie de un echipament special. Nu a îndrăznit să îl ceară pentru că altele sunt lucrurile care îi lipsesc familiei...

Citeşte şi: Smiley, ambasador UNICEF pentru copiii din Braşov: "Dacă pot alţii, noi de ce n-am putea?"

La așa o poveste, mulți dintre pompieri au fost impresionați și, în doar câteva zile, ceea ce era doar un vis a devenit realitate.

Au vizitat-o, astăzi, și i-au făcut cea mai mare bucurie. Nu se aștepta ca cineva să le sară în ajutor, iar ochii li s-au umplut de lacrimi. Iarna aceasta va fi una călduroasă în casa lor, iar la următoarea partidă de fotbal va purta și echipamentul de portar la care doar visa.

Au lăsat întreaga familie lângă noua sobă, să se bucure și de celelalte daruri.

Această poveste ne învață că uneori, visurile noastre se pot împlini în cele mai neașteptate moduri, iar darurile primite cu inima deschisă pot aduce bucurie și căldură în viața noastră", se arată în postarea publicată pe Facebook a Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botoşani.

„Dacă aș avea o sobă nouă să-mi fie cald la iarnă și niște haine, aș fi fericită”, visa cu ochii deschiși, Sabina...

Publicată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani pe Miercuri, 8 noiembrie 2023

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close