Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN2, la ieşirea din Râmnicu-Sărat. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite

Accident grav pe DN2, la ieşirea din Râmnicu-Sărat. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite

Un şofer şi-a pierdut viaţa şi alte patru persoane au fost transportate la spital, una dintre ele fiind preluată cu ajutorul unui elicopter SMURD, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN2.

Accident grav pe DN2, la ieşirea din Râmnicu-Sărat. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite
Sursa foto: DRDP Buzau
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2024   •   16:13

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), evenimentul rutier s-a petrecut la ieşirea din municipiul Râmnicu-Sărat, către Focşani.

Ce spune Poliţia

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Buzău către Focşani, un şofer de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 63 de ani, din Bacău.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 64 de ani, din Vrancea, rănirea pasagerei acestuia, o femeie de 46 de ani, din Vrancea, rănirea şoferului din Bacău şi a 2 pasagere din maşina acestuia, 2 femei în vârstă de 63 şi 54 de ani, din Bacău", a transmis IPJ Buzău.

Un alt accident rutier grav avut loc, tot vineri, pe DN (1B) între localităţile Merei şi Lipia.

Potrivit IPJ, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, o şoferiţă de 49 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, care a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: Buzau accident accident rutier
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close