Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 19 ani, prins drogat la volan în Vama Veche

Tânăr de 19 ani, prins drogat la volan în Vama Veche

Încă un tânăr de 19 ani a dat dovadă de iresponsabilitate şi s-a urcat drogat la volan. Din fericire, el a fost depistat la timp de poliţiştii din Vama Veche. Iată la ce substanţă a ieşit pozitiv.

Tânăr de 19 ani, prins drogat la volan în Vama Veche
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    30 Aug 2023   •   18:18

După tragedia de la 2 Mai, urmată de cea din Alba, unde în total cinci tineri au murit după ce au fost spulberaţi de doi şoferi, unul drogat şi celălat băut la volan, poliţia a intensificat controalele în trafic.

Aşa a fost descoperit un alt tânăr de 19 ani care a dat dovadă de iresponsabilitate şi s-a urcat drogat la volan. 

"La data de 30 august a.c., în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un tânăr, de 19 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea Vama Veche, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Citeşte şi: Noi detalii despre starea lui Vlad Pascu, şoferul drogat: "A intrat în sevraj. Acuză dureri psihice și este agresiv verbal"

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pe numele acestuia, pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența substanțelor interzise", transmite Poliţia, citată de focuspress.ro

×
Subiecte în articol: Vama Veche şofer drogat
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close