Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre starea lui Vlad Pascu, şoferul drogat: "A intrat în sevraj. Acuză dureri psihice și este agresiv verbal"

Noi detalii despre starea lui Vlad Pascu, şoferul drogat: "A intrat în sevraj. Acuză dureri psihice și este agresiv verbal"

Vlad Pascu, şoferul drogat care a produs tragedia de la 2 Mai, în urma căreia doi studenți au murit, a intrat în sevraj în spatele gratiilor. Iată care este starea lui.

Noi detalii despre starea lui Vlad Pascu, şoferul drogat: "A intrat în sevraj. Acuză dureri psihice și este agresiv verbal"
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Aug 2023   •   18:22

Dependent de droguri de la vârsta de 13 ani, Vlad Pascu, acum în vârsta de 19 ani, a intrat în sevraj după gratii.

Reamintim că, în urma testării cu aparatul DrugTest, Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a produs tragedia de la 2 Mai a ieșit pozitiv la trei tipuri de droguri de mare risc – cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Mai mult, urmare expertizei toxicologice medicii i-au găsit în total șase substanțe interzise. Expertiza toxicologică a fost depusă la dosar, având valoare de probă.

Vorbim despre un cocktail extrem de periculos, care reduce capacitățile de reacție pentru orice persoană care le consumă, fie că vorbim de o persoană care merge pe jos, pe stradă sau de una care urcă la volan, aflată fiind sub influența acestor droguri.

Ei bine, în momentul în care consumi un astfel de cocktail, spun specialiștii, nu mai vezi bine, nu mai ai capacitatea de a reacționa foarte bine pusă la punct, ai halucinații, confunzi lucrurile, ai o stare euforică și ai creșteri de tensiune.

Aflat după gratii, tânărul se confruntă cu simptome de sevraj și se simte rău, fiind atent supravegheat de către medicii din penitenciar.

„Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic în supraveghează.

Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul", notează cancan.ro.

Citeşte şi: Noua avocată a şoferului drogat este vedetă pe TikTok. Imagini provocatoare din destinaţii exotice

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, cercetat şi pentru că a condus drogat

Procurorii din cadrul Parchetului din Mangalia au confirmat că este extinsă cercetarea asupra lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani şi pentru că a condus drogat. Dovadă stă expertiza toxicologică care a fost depusă la dosar, având valoare de probă.

Până acum Vlad Pascu era cercetat sub trei infracțiuni, respectiv ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, dar și părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi: Înregistrarea completă de pe camera GoPro a lui Sebi, cu momentul cumplitului accident de la 2 Mai

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu şofer drogat accident 2 mai
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close