Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie la Timișoara: Un tânăr a murit într-un salon de tatuaj

Tragedie la Timișoara: Un tânăr a murit într-un salon de tatuaj

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Timișoara care s-a stins din viață în timp ce se afla la un salon de tatuaje din Timișoara. Cauza decesului este incă necunoscută.

Tragedie la Timișoara: Un tânăr a murit într-un salon de tatuaj
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2024   •   19:16

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, vineri, într-un salon de tatuaj din Timișoara. Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Incident tragic a avut loc în cadrul târgului internațional de tatuaje deschis în acest weekend la Timișoara. Tânărului  23 de ani i s-a făcut brusc rău pe când își împodobea gamba piciorului cu un tatuaj.

Din păcate, medicul de pe ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul tânărului.

"La dată de la 12.04.2024, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe rază municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.

Ajungi la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmit reprezentanții IPJ Timiș.

×
Subiecte în articol: baiat mort tatuaje Timișoara
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close