Antena 3 CNN Actualitate Locale Tănăr recalcitrant, încătuşat în faţa unui supermarket din Cluj după ce a vrut să fure un pachet de șerveţele

Tănăr recalcitrant, încătuşat în faţa unui supermarket din Cluj după ce a vrut să fure un pachet de șerveţele

Un tânăr de 18 ani a ajuns în arestul Poliţiei, după ce a vrut să fure un pachet de șervetele dintr-un supermarket din Cluj, acolo unde a înjurat clienții şi angajatele.

Tănăr recalcitrant, încătuşat în faţa unui supermarket din Cluj după ce a vrut să fure un pachet de șerveţele
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   21:46

Incidentul a avut loc, astăzi, într-un supermarket din Cluj, acolo unde individul de 18 ani a venit sub influenţa alcoolului şi a provocat un scandal monstru când angajatele i-au cerut bani pe pachetul de șervetele luat de pe raft.

Nervos că a fost luat la rost, tânărul a devenit agresiv verbal şi s-a năpustit asupra angajatelor. Ulterior,el şi-a vărsat nervii şi pe uşa de acces în magazin, provocând astfel şi pagube materiale însemnate. Una din angajatele supermarketului a sunat la 112.

Potrivit presei locale, individul este cunoscut ca fiind agresiv, mai ales că în urmă cu două zile în faţa aceluiaşi supermarket a început să înjure frenetic şi trecătorii. 

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Secția 2 Poliție Cluj-Napoca care l-a încătușat pe individ şi l-a condus la secţie, unde au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

 ”La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un supermarket situat pe B-dul 21 Decembrie 1989, un client, posibil aflat sub influența alcoolului, provoacă scandal.

Polițiștii s-au deplasat cu celeritate la fața locului, identificând un tânăr, de 18 ani, care a refuzat să se legitimeze și să se supună indicațiilor polițiștilor, motiv pentru care a fost încătușat și condus la secție, în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că acesta ar fi provocat scandal și adresat injurii angajaților societății comerciale pe fondul unor neînțelegeri cu privire la achitarea unui produs, iar când a ieșit din supermarket, acesta ar fi trântit ușa de acces, provocând astfel pagube materiale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, anunță Poliția Cluj, citată de stiridecluj.ro

×
Subiecte în articol: incatusat bărbat arestat Supermarket Cluj
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close