x close

Fii alături de noi!

Un bărbat a murit în urma unui incendiu petrecut acum o lună

de 21 Feb 2016   •   17:21
Un bărbat a murit în urma unui incendiu petrecut acum o lună 16
Incendiul petrecut în urmă cu o lună într-un bloc de pe strada Soveja a mai făcut o victimă. În urma incidentului, o femeie care locuia în apartamentul aflat la etajul superior a decedat, scrie replicaonline.ro. Din păcate, și soțul ei a încetat din viață. La momentul respectiv, bărbatul a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate, dar se pare că eforturile medicilor nu au fost de ajuns întrucât acesta a pierdut lupta pentru viață.

Reamintim că la sfârșitul lunii trecute un incendiu puternic a izbuncit în locuinţa unui bătrân de aproximativ 70 de ani din Constanţa. Alarma s-a dat în jurul orei 2.53, când un fum gros a invadat şi locuinţa situată deasupra celei unde a izbucnit incendiul. O lumânare lăsată aprinsă, în memoria soţiei, i-a distrus casa, dar a adus şi sfârşitul unei bătrâne în vârstă de 60 de ani. Aceasta locuia, împreună cu soţul ei, într-un apartament aflat la etajul superior celui unde a izbucnit incendiul.
poza

Actualitate

Loteria Română trece în subordinea Ministerului Economiei

Loteria Romana a fost trecuta din subordinea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) in cea a Ministerului Economiei. Asta dupa ce Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta care prevede...

30 Iun 2016  •  00:34

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati