x close

Fii alături de noi!

Un bărbat a murit în urma unui incendiu petrecut acum o lună

de 21 Feb 2016   •   17:21
Un bărbat a murit în urma unui incendiu petrecut acum o lună 16
Incendiul petrecut în urmă cu o lună într-un bloc de pe strada Soveja a mai făcut o victimă. În urma incidentului, o femeie care locuia în apartamentul aflat la etajul superior a decedat, scrie replicaonline.ro. Din păcate, și soțul ei a încetat din viață. La momentul respectiv, bărbatul a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate, dar se pare că eforturile medicilor nu au fost de ajuns întrucât acesta a pierdut lupta pentru viață.

Reamintim că la sfârșitul lunii trecute un incendiu puternic a izbuncit în locuinţa unui bătrân de aproximativ 70 de ani din Constanţa. Alarma s-a dat în jurul orei 2.53, când un fum gros a invadat şi locuinţa situată deasupra celei unde a izbucnit incendiul. O lumânare lăsată aprinsă, în memoria soţiei, i-a distrus casa, dar a adus şi sfârşitul unei bătrâne în vârstă de 60 de ani. Aceasta locuia, împreună cu soţul ei, într-un apartament aflat la etajul superior celui unde a izbucnit incendiul.
poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati