Antena 3 CNN Actualitate Locale Viteză record pe autostradă, în Râșnov. Un șofer a fost prins că circula cu 243 km/h, cu trei copii în mașină

Viteză record pe autostradă, în Râșnov. Un șofer a fost prins că circula cu 243 km/h, cu trei copii în mașină

Un bărbat din Buzău a fost prins astăzi că circula pe sectorul de autostradă A3, din Râșnov, cu 243 de kilometri pe oră. În mașină se mai aflau trei copii.

Viteză record pe autostradă, în Râșnov. Un șofer a fost prins că circula cu 243 km/h, cu trei copii în mașină
Sursa foto: Gettyimages | David McNew / Staff
de Ioana Mircea    |    02 Iun 2023   •   17:31

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au surprins astăzi cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în județul Brașov.

"Recordul" a fost înregistrat în cadrul unei acțiuni pe care polițiștii brașoveni au organizat-o pentru a menține climatul de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ, în contextul minavacanței prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creștere a numărului de vehicule și turiști.

După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din județul Buzău, polițiștii au fost extrem de îngrijorați când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alți trei copii, pentru care șoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său.

Citește și: Copil în comă, după un teribil accident filmat de o cameră de supraveghere, în Oradea

Șoferul a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, ceea ce a făcut ca deplasarea să fie continuată de o altă persoană, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Rasnov viteza
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close