Antena 3 CNN Actualitate Loredana, femeia executată în stil mafiot va fi înmormântată în a treia zi de Crăciun

Loredana, femeia executată în stil mafiot va fi înmormântată în a treia zi de Crăciun

Italianul care şi-a împuşcat fosta soţie în cap, în plină stradă, a murit. Bărbatul se rănise intenţionat imediat după crimă şi ajunsese în stare gravă la spital. Între timp, rudele femeii se pregătesc să o conducă mâine pe ultimul drum.

Loredana, femeia executată în stil mafiot va fi înmormântată în a treia zi de Crăciun
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2021   •   19:43

Italianul de 73 de ani a murit pe patul de spital, din cauza rănilor grave.

Astăzi, în a doua zi de Crăciun, localnicii au mers la biserica din sat. S-au rugat pentru sănătate dar și pentru sufletul victimei, în localitatea Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.

Italianul care și-a executat cu sânge rece fosta soție, pe o stradă din Mehedinți, a murit

"Starea gravă s-a menţinut şi post-operator, după o intervenţie majoră, timp de şase ore, cu o echipă de medici chirurgi. Pe tot parcursul internării, în secţia de Terapie Intensivă, starea s-a menţinut gravă, cu pronostic rezervat, astfel, la 12:20 s-a declarat decesul pacientului", a precizat Elena Bololoi, director medical SJU Mehedinţi.

După ce şi-a executat fosta soţie în plină stradă, bărbatul trăsese asupra lui alte câteva focuri de armă.

Între timp, în satul natal al femeii ucişe, Puşcaşi din judeţul Vaslui, rudele se pregătesc să o conducă pe Loredana pe ultimul drum. 

Mama femeii ucise a făcut infarct la scurt timp după crimă, însă va ajunge la înmormântare, dar deocamdată este internată în spital.

Povestea tragică a Loredanei. Fostul său soţ a încercat să îşi ia viaţa cu aceeaşi armă

Loredana, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost împușcată mortal, joi dimineață, în fața unui magazin din centrul oraşului Vânju Mare, judeţul Mehedinţi. Românca a fost împuşcată mortal în plină stradă de fostul soţ, cetăţean italian. Cu ceva vreme înainte, victima ceruse protecţie de la autorităţi.

O femeie a fost executată în stradă, la Vânju Mare, în judeţul Mehedinţi. Fostul soţ i-a pus pistolul la tâmplă, apoi a încercat să îşi ia viaţa cu aceeaşi armă.

A urmărit-o, a vânat-o, iar femeia a avut ordin de protecţie până acum două săptămâni. Poliţiştii vor să afle acum dacă individul, cetăţean italian, deţinea arma legal sau a adus-o ilegal la noi în ţară.

×
Subiecte în articol: loredana crima mehedinti
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close