Antena 3 CNN Actualitate Martor al oribilei crime din Ghimpați: "Era un foc mic și nu ne venea să credem că acolo ardea un suflet"

Martor al oribilei crime din Ghimpați: "Era un foc mic și nu ne venea să credem că acolo ardea un suflet"

Alex, unul dintre șoferii audiați de anchetatori în cazul oribilei crime din Ghimpați, a povestit pentru Antena 3 ce s-a întâmplat în noaptea în care o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp, pe marginea DN 6, în Giurgiu.

Martor al oribilei crime din Ghimpați: "Era un foc mic și nu ne venea să credem că acolo ardea un suflet"
de Alin Tarnovschi    |    05 Noi 2020   •   12:10

Tânărul a fost audiat, astăzi, de polițiștii care fac cercetări în cazul crimei. Alex se întorcea, vineri noapte, de la locul de muncă, împreună cu iubita lui, când a văzut focul de pe câmp.

Acesta a povestit că, inițial, când a trecut pentru prima dată pe lângă locul crimei, nu avea habar că acolo ardea o persoană și a trecut pe lângă incendiu, presupunând că era doar un incendiu de vegetație, chiar dacă afară ploua.

"Eu lucrez în București, am ieșit pe la 22.00 de la muncă. Eram cu iubita mea și am văzut un foc pe câmp. Afară ploua și chiar ne miram cum a putut să ia foc pe câmp în timp ce ploua.

Am ajuns acasă și apoi a trebuit să ducem niște veri la Mihăilești, iar în drum spre Mihăilești am văzut pompierii și SMURD. Am crezut că e ceva accident.

Când eram la Mihăilești ne-au sunat niște prieteni și ne-a anunțat că a fost o persoană incendiată. Am fost toți acolo și nu ne venea să credem. De la focul acela mic pe care l-am văzut când am trecut prima dată, să ardă o persoană, un suflet.

Aseară, ne-au sunat de la Poliție și mi-au dat o foaie să zic tot ce am văzut. O mărturie.

Știu și niște prietenii de-ai mei care au făcut și live. Eu nu am făcut. Am fost la o distanță de aproape zece metri de foc, mi-a fost și mie teamă să văd o persoană arsă", a declarat Alex, unul dintre tinerii care a ajuns printre primii la locul oribilei crime.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close